De Fototas > Camera's

Nikon F4 opknappen of ...

(1/4) > >>

jaimiepeeters:
Zouden jullie een Nikon F4 opknappen (pinnetjes van viewfinder zijn kapot, kan niet alles meer aflezen, heeft denk ik een CLA nodig) en een 50mm lens kopen..
OF

zouden jullie een andere camera kopen voor studio flitslicht werk en modellen/fashion werk?fovi45:
Tsja,hangt van een paar dingen af natuurlijk Jaimie,hoe duur het word en hoe graag je er mee wil werken.
In goede toestand vind ik het een fantastische camera en uiterst betrouwbaar al moet ik in alle eerlijkheid zeggen dat de mijn ook nog steeds op een onderhoudsbeurt wacht.
Met modellen en fashion heb ik geen ervaring daar kan ik je geen raad geven,maar er zijn er vast op het forum die dat wel hebben.
vr.grt.
Jan

Atwist:
Ik zou zeggen opknappen, maarja ik ben dan ook Nikon gek.
En ik repareerdan ook mijn eigen camera's. ::)

Lomo-art:
Ik heb 1 credo alles wat stuk is weg donderen..
Anders heb je straks geen ruimte meer in je huis..repareren is mooi als je zeker weet dat het soelaas bied anders is het zonde van je tijd energie en misschien wel geld. Meestal loopt het toch uit dat je een andere koopt. 8(

Joop96:
Een vriend van mij die vroeger persfotograaf was had ook een F4 gekocht (jaren 90). Wat een slechte camera, wat duurzaamheid betreft, was dat, de knoppen braken er spontaan van af. Hij was er nooit tevreden over, met de F3 had hij meer plezier... Hij is toen maar overgestapt op de Canon Eos 1.
Nu moet ik ook zeggen dat hij nooit zo zuinig op zijn spullen was. Ben jij het wel, dan kan je het laten repareren want verder is het wel een goede camera!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie