De Doka > Overige

Dokaruimte

<< < (2/4) > >>

Mono:
Niet getreurd hoor. Het komt helemaal goed.

Ik zal sowieso nog wat uitweiden, maar laten we eerst een aantal andere reacties afwachten.

henkvanzuylen:
gewoon beginnen...niet te moeilijk doen

defotobakker:
het wit van je muren is een feit, dit reflecteren is van belang op het moment dat je de belichting maakt. het is het licht van de vergroter dat dan verstrooit.. dus een matzwart schotje achter je vergroter tegen de muur zal het meeste strooilicht beperken.. verder heeft je fotopapier een drempelwaarde, en zal je in de praktijk geen last hebben van sluiering.. het doka licht mag spiegelen zo veel het wil, daar zal je geen last van krijgen.. de badkamer ... ik zou het doen! sccs!

Ton Elden:

--- Citaat van: defotobakker op 24 februari 2022, 13:17:21 ---het wit van je muren is een feit, dit reflecteren is van belang op het moment dat je de belichting maakt. het is het licht van de vergroter dat dan verstrooit.. dus een matzwart schotje achter je vergroter tegen de muur zal het meeste strooilicht beperken.. verder heeft je fotopapier een drempelwaarde, en zal je in de praktijk geen last hebben van sluiering.. het doka licht mag spiegelen zo veel het wil, daar zal je geen last van krijgen.. de badkamer ... ik zou het doen! sccs!

--- Einde van citaat ---

Maar gaat natuurlijk ook om het moment dat je papier uit de verpakking haalt en onder de vergroter legt en afstelt. Of heb ik mis?

Marcel:
Je haalt je papier alleen uit de verpakking als de geschikte doka verlichting aan is of geheel zonder licht.
Dus zie ik het probleem niet direct.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie