Auteur Topic: Antwerpen fotografie beurzen  (gelezen 209 keer)

Offline beveland

  • Vaste bezoeker
  • ***
  • Berichten: 302
    • Flickr film foto
Antwerpen fotografie beurzen
« Gepost op: 5 december 2018, 16:59:15 »
Behalve de fotografiebeurs in Antwerpen Expo van Dipro met vooral tweedehands spul is er dit weekend ook een natuurfotografiebeurs in Kinepolis. Misschien leuk om te combineren.

De beurs in Antwerpen Expo is een combinatie beurs met stands voor multimedia, computers, platen en fotografie. Door de combinatie hebben de afzonderlijke onderwerpen nog bestaansrecht als beurs wat op zich ook wel weer een gezellig geheel is. Voor degene die er niet mee bekend is: verwacht niet al te veel aan fotografie kramen. Het is wel de moeite als je ook van de andere onderwerpen houd. Het grootste deel van de beurs is lp's. Je vind er gebruikte analoge toestellen, lenzen en accessoires zoals een filtertje of een camerariem.


Met de beurs in Kinepolis ben ik niet bekend.
Het is de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen. Het bestaat uit lezingen, demo's, exposities en standhouders.
Ze beloven veel:
"Op 2 000 m² vind je werkelijk ALLES wat je als fotograaf nodig hebt! Evidente standhouders op de Lowland Photo Fair zijn uiteraard de grote fotografie- en optiekmerken, maar ook aanbieders van logies, reisorganisaties, uitbaters van fotografiehutten en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams horen thuis op de Lowland-fotografiebeurs."


Antwerpen Expo
9 december vanaf 10:00
http://www.dipro.be/benl/fotografiebeurs/

Kinepolis Event Center
Lowland-fotografiebeurs: 8 en 9 december 2018
http://www.landschapvzw.be/fotografiebeurs 

topsecret-dna